Srijeda, 17. kolovoza 2022.

Poslovna zona A-sjever u Đurđevcu uskoro spremna za poduzetnike

Vrijednost projekta poslovne zona A–sjever na izlazu iz Đurđevca u smjeru Virovitice uz državnu cestu D2, iznosi gotovo 11 milijuna kuna

Preporučujemo

U Đurđevcu na prostoru poslovne zone A-sjever radovi ne staju, a trenutno se radi na izgradnji ceste do spoja s državnom cestom, odnosno četvrtoj etapi istočne obilaznice.

Nakon odrađenih infrastrukturnih radova te postave rasvjetnih stupova duž ceste i pješačke staze u tijeku je postava rubnjaka te priprema posteljice za asfaltiranje s čijim radovima se kreće čim dozvole vremenski uvjeti.

Nakon asfalterskih radova uredit će se i zelene površine te dovršiti postava javne rasvjete.

Podsjetimo, vrijednost projekta poslovne zona A–sjever na izlazu iz Đurđevca u smjeru Virovitice uz državnu cestu D2, iznosi gotovo 11 milijuna kuna od kojih oko 10 milijuna kuna sufinancira Europska unija i Ministarstvo regionalnog razvoja i Fondova EU.

Završetkom izgradnje sveukupno 7.475,68 m² ceste s pratećom infrastrukturom unutar poduzetničke zone A-sjever stvorit će se potrebna zajednička infrastruktura i cestovna dostupnost parcela u zoni.

– Projekt izgradnje poslovne zone A-sjever izuzetno nam je važan i drago mi je što se radovi bliže samom kraju. Nakon završetka svih radova, u suradnji sa Županijskom gospodarskom komorom planiramo za sve poduzetnike koji već djeluju u zoni, ali i sve druge potencijalne poduzetnike, održati prezentaciju svih pogodnosti za dolazak poduzetnika koje poduzetnička zona nudi – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

- Advertisement -

Najnovije objave