Srijeda, 17. travnja 2024.

Postani nogometni sudac, prijave su u tijeku

Zbor nogometnih sudaca Koprivničko-križevačke županije organizira tečaj za nogometne suce

- Oglas -

Zbor nogometnih sudaca Koprivničko-križevačke županije organizira tečaj za nogometne suce.

Pozivaju stoga sve bivše i aktivne nogometaše i nogometašice, zainteresirane kandidate i kandidatkinje da se prijave na njihov tečaj za zvanje nogometni sudac pripravnik.

Ispit za nogometnog suca može polagati osoba koja u vrijeme prijavljivanja za ispit nije mlađa od 16 godina niti starija od 35 godina.

- Oglas -

Ispit ne može polagati:  

  1. osoba koja je pravomoćnom sudskom presudom osuđena za kazneno djelo, kao i osoba protiv koje se vodi kazneni postupak,
  2. osoba koja je diskvalificirana odlukom mjerodavnog odbora sportskog saveza,
  3. osoba s tjelesnim nedostacima ili zdravstvenim nalazima koji bi mogli onemogućiti normalno obavljanje dužnosti nogometnog suca.

Potvrde i ocjene o zadovoljavanju traženih uvjeta kandidati su, uz ostale dokumente, dužni dostaviti prije polaganja ispita.

Uz prijavu o polaganju ispita, potrebno je dostaviti:  

  1. domovnicu (fotokopija)
  2. kratki životopis s osvrtom na sportski rad
  3. dokaz o igračkom stažu (za one koji koriste beneficirani staž)
  4. potvrdu o nekažnjavanju koju daje ovlašteno tijelo
  5. liječničku potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti

Na tečaju se kandidati upoznavaju s pravilima nogometne igre, ulozi suca u nogometnim utakmicama, a nakon održanog predavanja kandidati polažu praktični dio ispita.

“Pozivamo sve zainteresirane da prijavu pošalju na e-mail: zns.kckz@gmail.com do 15. srpnja 2023. sa sljedećim podacima: ime i prezime, datum i mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona (mobitela) i e-mail adresa”, stoji u pozivu Zbora nogometnih sudaca Koprivničko-križevačke županije.

- Oglas -

Točan termin početka održavanja tečaja za nogometne suce bit će objavljen na internetskoj stranici Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije te putem e-mail-a na adrese prijavljenih kandidata. Svu  preteču dokumentaciju bit će potrebno dostaviti do početka tečaja.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti