Ponedjeljak, 23. svibnja 2022.

Povodom blagdana svetog Florijana gradonačelnik Jakšić održao prijem za koprivničke vatrogaskinje i vatrogasce

Pandemija bolesti Covid-19 pokazala nam je koliko možemo računati na naše profesionalno i dobrovoljno vatrogastvo, rekao je Jakšić

Preporučujemo

Povodom obilježavanja blagdana svetog Florijana, zaštitnika vatrogasaca, u utorak, 4. svibnja, gradonačelnik Mišel Jakšić održao je tradicionalni prijem za predstavnike Javne vatrogasne postrojbe grada Koprivnice, Vatrogasne zajednice grada Koprivnice i dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Koprivnice.

Prijem vatrogasaca za blagdan svetog Florijana

“Pandemija bolesti Covid-19 pokazala nam je koliko možemo računati na naše profesionalno i dobrovoljno vatrogastvo i zbog toga vam od sveg srca moram zahvaliti. Iza nas je ostala godina u kojoj ste nam opet pokazali zašto ste nam izuzetno važni i zašto ste ona temeljna snaga i osnova našeg Stožera civilne zaštite. Stoga, još jednom, od sveg vam srca čestitam i želim sve najbolje povodom vašeg blagdana, vašeg zaštitnika svetog Florijana”, rekao je prilikom obraćanja gradonačelnik Jakšić.

Prijem vatrogasaca za blagdan svetog Florijana

Zahvalu i čestitku povodom blagdana svetog Florijana, svojim kolegicama i kolegama uputio je zapovjednik VZG-a Koprivnica Hrvoje Blažeković.

“Svima vama želim svako dobro povodom svetog Florijana, da budete i dalje tako uspješni i dobri u obavljanju postavljenih zadataka kao do sada”, kazao je Blažeković te se zahvalio gradonačelniku i Gradu Koprivnici na svesrdnoj pomoći pri financiranju prilikom nabavke potrebne opreme i osiguranju osnovnih sredstava za nesmetano odvijanje i provođenje zadanih ciljeva.

- Advertisement -

Najnovije objave