Subota, 30. rujna 2023.

Povodom Europskog tjedna mobilnosti održana utrka osoba u invalidskim kolicima

Utrka je tradicionalna, održana je po 15. puta, a organizirali su je Športska udruga tjelesnih invalida Koprivnica, Udruga invalida Koprivničko-križevačke županije i Grad Koprivnica

- Advertisement -

U središtu Koprivnice, na Zrinskom trgu, u utorak je u sklopu Europskog tjedna mobilnosti održana utrka osoba u invalidskim kolicima.

Utrka je tradicionalna, održana je po 15. puta, a organizirali su je Športska udruga tjelesnih invalida Koprivnica, Udruga invalida Koprivničko-križevačke županije i Grad Koprivnica.

Natjecatelji su dali sve od sebe te uz pljesak okupljenih završili utrku, a medalje i nagrade podijelili su im koprivničko-križevački dožupan Ratimir Ljubić i zamjenica gradonačelnika Koprivnice Ksenija Ostriž.

- Advertisement -

Sudionike utrke podržali su i predsjednik Zajednice sportskih udruga županije Stanislav Lovković, predsjednica Zajednica športskih udruga grada Koprivnice Jasmina Stričević, predsjednik Udruge invalida KKŽ Miroslav Mačković i predsjednik Športske udruge tjelesnih invalida Koprivnica Vladimir Grošanić.

Program Europskog tjedna mobilnosti možete vidjeti OVDJE.

Više fotografija s utrke možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti