Četvrtak, 6. listopada 2022.

Povodom Svjetskog dana turizma brojna događanja u Podravini i Prigorju

Pomoćnica direktora županijske Turističke zajednice Kristina Sočev kazala je kako se na njihovu inicijativu Svjetski dan turizma ove godine po prvi organizirano obilježava na području županije te je zahvalila svima koji su se uključili svojim programima

Preporučujemo

U povodu Svjetskog dana turizma, koji se obilježava 27. rujna, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije predstavila je bogat program obilježavanja.

Kao što smo već pisali, pomoćnica direktora županijske Turističke zajednice Kristina Sočev kazala je kako se na njihovu inicijativu Svjetski dan turizma ove godine po prvi organizirano obilježava na području županije te je zahvalila svima koji su se uključili svojim programima. Dodala je kako je cilj predstaviti javnosti raznolikost turističke ponude u županiji te je pozvala građane da posjete događanja, ujedno zahvalivši na podršci i Hrvatskoj turističkoj zajednici i sponzorima.

Detaljan program možete pogledati OVDJE.

“Pozivam građane da se odazovu, iskoriste brojne pogodnosti i besplatne ulaznice te da uživaju u bogatstvu naše ponude i tako doprinesu razvoju kontinentalnog turizma jer naša županija ima sve predispozicije da bude cjelogodišnja turistička destinacija”, kazao je dožupan Ratimir Ljubić.

- Advertisement -

Najnovije objave