Subota, 24. veljače 2024.

Poznati su dobitnici javnih priznanja Grada Koprivnice u 2023. godini

Medalje Grada Koprivnice za humanost i osobit doprinos na području dobrovoljnog darivanja krvi dodjeljuju se Đurđi Jurenec, Marijanu Buzini, Krunoslavu Domoviću, Slavku Lončariću, Želimiru Restoviću i Antunu Talanu

- Oglas -

Članovi Gradskog vijeća Koprivnice u ponedjeljak su potvrdili odluke Odbora za dodjelu javnih priznanja o javnim priznanjima u 2023. godini.

Medalje Grada Koprivnice za humanost i osobit doprinos na području dobrovoljnog darivanja krvi dodjeljuju se Đurđi Jurenec, Marijanu Buzini, Krunoslavu Domoviću, Slavku Lončariću, Želimiru Restoviću i Antunu Talanu.

Medalja Grada dodjeljuje se i Adeli Sočev za iznimne zasluge u promicanju socijalne skrbi i humanitarnog rada, Vesnici Mlinarić za izuzetna postignuća učenika na natjecanjima u zemlji i inozemstvu i izniman doprinos u odgoju i obrazovanju djece i mladih, Ivanu Petaku za sveukupni doprinos razvoju, djelovanju i promicanju sportskog ribolova, Krunoslavu Jajetiću za iznimne zasluge u području izdavaštva i 30 godina postojanja Šarenog dućana, Ivici Jurencu za iznimne zasluge u području promicanja vrijednosti Domovinskog rata, radu s braniteljima i braniteljskim udrugama proizašlih iz Domovinskog rata, Zdravku Dizdaru za izuzetne zasluge višegodišnjeg istraživanja Danice, 1. koncentracijskog logora u NDH.

- Oglas -

Plaketa Grada Koprivnice dodjeljuje se Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Jagnjedovec u povodu 90. obljetnice djelovanja i za sveukupan doprinos razvoju vatrogastva, Forumu udruge nezavisne kulture – FUNK za iznimne zasluge u području razvoja kulture u gradu Koprivnici te Sveučilištu Sjever za iznimne zasluge u području visokoškolskog obrazovanja i njegovog razvoja u gradu Koprivnici.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti