Četvrtak, 18. travnja 2024.

Predrag Štromar uvjerljivo pobijedio na izborima za predsjednika HNS-a

Novi zamjenik predsjednika stranke saborski je zastupnik Stjepan Čuraj, dok su za potpredsjednike izabrani Karolina Juzbašić, predsjednica Ženske inicijative HNS-a, i Jasmin Krizmanić, načelnik Gornje Stubice

- Oglas -

Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati u nedjelju je za predsjednika izabrala Predraga Štromara.

Glasanje je zbog situacije s koronavirusom održano online. Pristupilo mu je 529 delegata, od čega je 468 dalo podršku Štromaru, a 49 je dalo glas protukandidatu Borisu Blažekoviću.

Novi zamjenik predsjednika stranke saborski je zastupnik Stjepan Čuraj, dok su za potpredsjednike izabrani Karolina Juzbašić, predsjednica Ženske inicijative HNS-a, i Jasmin Krizmanić, načelnik Gornje Stubice.

- Oglas -

Predsjednik Štromar zahvalio je HNS-ovcima od srca na podršci.

“Kad pomislim na sve vas, na vaše vrijeme i energiju koju dajete stranci, onda imam samo dodatni motiv da naš HNS vodim dalje. Vodit ću ga slušajući vas i razgovarajući sa svima.
Politika je za neke igra u kojoj na kraju vrlo često jedinu korist ostvaraju samo oni koji je igraju. Politički rad vidim drugačije. Dok se drugi svađaju o ideologijama, međusobno si podmeću, trguju i natječu se u izgovaranju fraza od kojih građani nemaju ništa, ja sa svojim suradnicima radim na projektima koji ljudima mijenjaju živote.

U ovih 30 godina koliko živim i dišem s HNS-om, zaista sam se svega nagledao i jasno mi je zašto ljudi ne vjeruju u politiku. Zato sam se i kandidirao, jer želim vratiti povjerenje u HNS i siguran sam da to zajedno možemo.

Dok su drugi samo galamili, mi smo gradili ceste. Dok su drugi govorili da je nemoguće, mi smo provodili reforme. Naši načelnici i gradonačelnici gradili su vrtiće, ulagali u sve one projekte koji se možda čine malima, ali su itekako veliki za sve one koji žive u tim gradovima i općinama. Novi vrtići, obnovljene škole i bolnice važniji su nam od fontana i bisti.

Hrvatska se voli radom i u tom smjeru vodit ću HNS”, poručio je Štromar.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti