Petak, 12. travnja 2024.

VZG Koprivnica: nastavljeno osposobljavanje za vatrogasne dočasnike

Budući dočasnici, njih 30-ak, nakon što su početkom godine odslušali teorijski dio osposobljavanja, nakon pauze zbog koronavirusa, nastavili su s praktičnim dijelom tečaja

- Oglas -

Ove subote nastavljeno je osposobljavanje za vatrogasne dočasnike koje organizira Vatrogasna zajednica grada Koprivnice. Budući dočasnici, njih 30-ak, nakon što su početkom godine odslušali teorijski dio osposobljavanja, nakon pauze zbog koronavirusa, nastavili su s praktičnim dijelom tečaja.

U dvorištu JVP-a Koprivnica Željko Cvrtila učio je polaznike o tome što se sve nalazi u navalnim vozilima i čemu oprema služi, a nakon toga, u nedjelju, obuka je nastavljena praktičnim dijelom gdje su polaznici odrađivali vježbe i razne zadatke koje moraju savladati kako bi pristupili ispitu za vatrogasnog dočasnika, a vodio ih je Antonijo Popijač iz JVP-a Koprivnica.

VZG Koprivnica od ovog tjedna nastavlja s aktivnostima koje su planirali, a koje su u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

- Oglas -

Podsjetimo, koprivnički vatrogasci bili su vrlo aktivni i u proteklih nekoliko mjeseci kao pripadnici Civilne zaštite grada Koprivnice kada su aktivno sudjelovali u aktivnostima sprječavanja širenja koronavirusa.

Osposobljavanje za vatrogasne dočasnike u Koprivnici

Osposobljavanje za vatrogasne dočasnike u Koprivnici

Osposobljavanje za vatrogasne dočasnike u Koprivnici

Tekst i fotografije: Sonja Markić, izvjestiteljica VZG Koprivnica

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti