Četvrtak, 18. srpnja 2024.

Predstava ‘Otvoreni brak’ dolazi u Đurđevac

Komedija Otvoreni brak koju su napisali slavni talijanski nobelovac Dario Fo i njegova supruga Franca Rame odlična je kritika kako pojedinca, tako i društva u cjelini

- Oglas -

Gradska knjižnica Đurđevac i Turistička zajednica Grada Đurđevca pozivaju vas na hit predstavu Otvoreni brak u nedjelju, 19. veljače 2023. s početkom u 19 sati u Dom kulture Đurđevac.

Komedija u izvedbi poznatih filmskih, televizijskih i kazališnih glumaca Matije Prskalo i Slavka Jurage zasigurno će vas nasmijati do suza.

Ovih dvoje sjajnih glumaca nizom komičnih scena dočaravaju potpuno iščašenim, ali ipak, samo ljudskim situacijama bračne probleme iz kojih svaki na svoj način traži izlaz.

- Oglas -

Kroz niz tragikomičnih scena suočavamo se sa slabošću glavnih aktera, njihovom lažnom slobodom i pobrkanim vrijednostima.

Za otvoreni brak se zalaže suprug, određuje pravila i daje sebi punu slobodu u svakom smislu, naizgled, spremno nudeći takav stil života i svojoj supruzi. No, koliko je zaista iskren u tome i je li ikad, uistinu, bio spreman za njezinu nevjeru?

Komedija Otvoreni brak koju su napisali slavni talijanski nobelovac Dario Fo i njegova supruga Franca Rame odlična je kritika kako pojedinca, tako i društva u cjelini.

Koliko smo slobode u braku spremni dati, a koliko uzeti, pogledajte u predstavi Otvoreni brak.

Ulaznice po cijeni od 4 eura možete kupiti u Restoranu i pivnici Stari grad Đurđevac od ponedjeljka, 6. veljače 2023. godine.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti