Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

Predstava za djecu ‘Bjelobradi nosi darove’ u koprivničkom Domoljubu

Riječ je o veseloj i poučnoj priči u kojoj se dobrota nagrađuje, a zločestoća osuđuje, to je predstava kojom se u blagdanskim danima malene gledatelje poziva na ljubav i dobrotu

Preporučujemo

Dječja scena Teatra Gavran pripremila je predstavu za najmlađe ‘Bjelobradi nosi darove’ koja svojom radnjom smještenom u dane Božić i Novu godinu idealna za obiteljski izlazak s najmlađima.

Autor igrokaza je Miro Gavran, dok u predstavi nastupaju Luka Bjelica, Jakov Gavran i Zorana Vukić. Redateljica predstave je Mladena Gavran, dok je glazbu i stihove napisao Tomislav Šošić.

Riječ je o veseloj i poučnoj priči u kojoj se dobrota nagrađuje, a zločestoća osuđuje, to je predstava kojom se u blagdanskim danima malene gledatelje poziva na ljubav i dobrotu.

Termini predstava su 17. prosinca u 17 sati i 18. prosinca 2021. u 19 sati.

Ulaznice po cijeni od 20 kn možete kupiti u Domoljubu radnim danom od 12 do 17 sati ili rezervirati na broj telefona 222-390 te na email kultura@pou-kop.hr.

Prisutnost na predstavi moguća je isključivo uz COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju ili testiranju. Predstava će se održati uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti