Ponedjeljak, 17. siječnja 2022.

Predstavnici udruga osoba s invaliditetom na prijemu kod koprivničkog gradonačelnika Jakšića

Gradonačelnik Mišel Jakšić zahvalio je predstavnicima udruga na svemu što rade sa svojim suradnicima za populaciju osoba s invaliditetom na području Koprivnice

Preporučujemo

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom u petak, 3. prosinca, gradonačelnik Mišel Jakšić organizirao je prijem za predstavnike udruga koje okupljaju osobe s invaliditetom i njihove obitelji.

Na prijemu su sudjelovali predstavnici Udruge osoba s invaliditetom Bolje sutra grada Koprivnice, udruge invalida Koprivničko-križevačke županije, udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije, Društva multiple skleroze Koprivničko-križevačke županije, udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice, Košarkaškog kluba osoba s invaliditetom Koprivnica, Sportske udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Veliko srce Koprivnica, Športske udruge tjelesnih invalida Koprivnica, Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije Podravina i udruge hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Koprivnica.

“Prije svega moram vam zahvaliti na svemu što radite sa svojim suradnicima za populaciju osoba s invaliditetom na području našeg grada. Sigurno je da i vaša okupljanja i druženje te programi koje provodite svim vašim članovima pun znače. Često ponavljam da grad na kraju dan ne čine ceste i zgrade, iako i one ponešto znače, već grad čine ljudi, a zahvaljujući svima vama mogu reći da imamo odlične ljude na području grada Koprivnice koji sa svojim svakodnevnim aktivnostima i radom pokazuju zašto je Koprivnica grad sa srcem”, okupljenima je poručio gradonačelnik Jakšić.

Predstavnici udruga osoba s invaliditetom
Predstavnici udruga osoba s invaliditetom // Foto: Grad Koprivnica

Također, gradonačelnik je istaknuo kako će udruge uvijek imati podršku od strane Grada te napomenuo kako su trenutno u izradi i novi strateški dokumenti čiji je cilj dodatno poboljšati život osoba s invaliditetom u Koprivnici.

“Godina je bila takva da smo dio projekata uspjeli odraditi dok je dio stavljen na čekanje. Ono što želim istaknuti je da imamo dobru suradnju s Gradom”, rekao je Miroslav Mačković, predsjednik udruge osoba s invaliditetom Koprivničko-križevačke županije te se u ime svih udruga zahvalio na pozivu.

Nakon prijema predstavnici udruga održali su i kratki sastanak s Anom Mlinarić, pročelnicom Upravnog odjela za društvene djelatnosti.

Najnovije objave