Nedjelja, 26. ožujka 2023.

Predstavnici vjerskih zajednica na županovom prijamu pozvali na širenje dobrote, vjere i ljubavi

Župan je predstavnicima vjerskih zajednica zahvalio na odličnoj suradnji te naglasio kako su zajedništvo i sloga te duhovna stabilnost u ovim složenim vremenima potrebniji nego ikad

Preporučujemo

Koprivničko-križevački župan Darko Koren u četvrtak je održao tradicionalni prijem za predstavnike vjerskih zajednica s područja županije.

Prijemu su prisustvovali biskup Varaždinske biskupije monsinjor Bože Radoš, biskup Križevačke eparhije monsinjor Milan Stipić, biskupu u miru monsinjor Josip Mrzljak, izaslanik biskupa Bjelovarsko-križevačke biskupije monsinjora Vjekoslava Huzjaka i dekan Križevačkog dekanata Stjepan Soviček, dekan Koprivničkog dekanata Dominik Vukalović, dekan Đurđevačkog dekanata Tomislav Leskovar te ostali predstavnici vjerskih zajednica s područja županije.

Nazočni su bili i zamjenik župana Ratimir Ljubić te pročelnici županijskih upravnih tijela.

Prijem za vjerske zajednice
Foto: kckzz.hr

Župan je predstavnicima vjerskih zajednica zahvalio na odličnoj suradnji te naglasio kako su zajedništvo i sloga te duhovna stabilnost u ovim složenim vremenima potrebniji nego ikad.

– Hvala vam na riječima podrške i nade te na duhovnom vodstvu koje ste iskazali u svojim zajednicama u ovim zahtjevnim vremenima. Svima nam je cilj doprinijeti boljitku društva te vam iskreno i od srca zahvaljujem na svemu što činite za nas. Vjerujem kako će naš prijateljski odnos i nadalje biti na visokoj razini te smo vam na raspolaganju za svu potrebnu pomoć – istaknuo je župan.

Okupljenima se su se obratili i varaždinski biskup Bože Radoš, biskup Križevačke eparhije Milan Stipić te izaslanik bjelovarsko-križevačkog biskupa i dekan Križevačkog dekanata Stjepan Soviček, koji su u prigodnim govorima naglasili važnost zajedništva te pozvali na širenje dobrote, vjere i ljubavi, uz očuvanje temeljnih ljudskih vrijednosti.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti