Ponedjeljak, 17. siječnja 2022.

Prekodravac iz Ždale doveo četvoricu odličnih nogometaša

Kako bi i u idućoj sezoni pružali kvalitetne igre s pogledom prema gornjem dijelu ljestvice, uprava Prekodravca potrudila se u ovom ljetnom prijelaznom roku dodatno ojačati svoje redove

Preporučujemo

Nogometaši Prekodravca iz Ždale prošlu, na pola prekinutu sezonu završili su na sedmom mjestu ljestvice Prve ŽNL koprivničko-križevačke. U 13 odigranih utakmica upisali su pet pobjeda, dva remija i šest poraza i osvojili 17 bodova, uz gol-razliku 25:26.

Trener Martin Tuba zadovoljan je učinkom, tim više jer su afirmirali nekoliko mladih igrača.

– Bili smo vjerojatno i najmlađa momčad u ligi, s četiri-pet igrača mlađih od 21 godine. Drago mi je da smo nakon nekoliko turbulentnih sezona postali stabilni županijski prvoligaš – kaže Tuba.

Kako bi i u idućoj sezoni pružali kvalitetne igre s pogledom prema gornjem dijelu ljestvice, uprava Prekodravca potrudila se u ovom ljetnom prijelaznom roku dodatno ojačati svoje redove.

U Ždalu se tako vratio domaći dečko, iskusni napadač Dario Kopornić (Lipa Hlebine), a potpisali su i ofenzivac Luka Zlatar (Fugaplast Gola), Marin Čerkez i također povratnik Nikola Posavec (Drava Novigrad Podravski).

– Dobra je vijest i da nam se nakon ozljede i operacije križnih ligamenata u kadar vraća Dario Aušperger. Za sada nas službeno nitko nije napustio, iako postoji mogućnost da bi mogli otići Mislav Sonarić i Branimir Zagorec. Cilj nam je biti u sredini Prve ŽNL, a nastavit ćemo i s projektom daljnje afirmacije nekolicine domaćih mladih igrača – poručio je trener Tuba.

Ivica Horvat i Dario Kopornić

Luka Zlatar, Nikola Posavec i Marin ČerkezIvica Horvat, Luka Zlatar, Nikola Posavec, Marin Čerkez i Luka Pavešić

Najnovije objave