Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Prekrasna vijest za obitelj iz Zlatara, Požgaj grupa donirat će joj cijelu novu drvenu kuću

Gradonačelnica Auguštan-Pentek uputila je i zahvalu svima koji su na bilo koji način pomogli u ovoj hvalevrijednoj humanitarnoj akciji

Preporučujemo

Humanitarnom akcijom “Velikim srcem za topli dom“ prikupljala su se financijska sredstva za izgradnju nove kuće za zlatarsku obitelj Bolšec, a danas je na svom Facebook profilu gradonačelnica Jasenka Auguštan – Pentek objavila sretnu vijest – obitelj će useliti u svoj novi dom, piše Zagorje International.

– Imamo kuću za obitelj Bolšec, zahvaljujući Požgaj grupi i izvršnom direktoru Nikoli Požgaju. Veliko hvala. Stigao je mail na Grad Zlatar kojim Požgaj grupa donira cijelu drvenu kuću za obitelj Bolšec prema našim izrađenim projektima. Cijena kuće i te donacije je približno 400.000 kuna plus PDV. Od ostalih pristiglih donacija, uredit će se instalacije, crijep, uređenje, itd. Ukoliko ostane sredstva od još pristiglih donacija, svakako će se proslijediti kome će biti potrebno – napisala je Auguštan – Pentek.

Gradonačelnica je uputila i zahvalu svima koji su na bilo koji način pomogli u ovoj hvalevrijednoj humanitarnoj akciji.

– Hvala medijima koji prate ovu priču. Hvala svim dobrim ljudima iz cijele Republike Hrvatske, a i šire, čije donacije i dalje pristižu. Hvala i ostalim tvrtkama koje su se javile za pomoć. Svi vi ste pokazali da zajednički možemo i da imate veliko srce – istaknula je gradonačelnica.

U obitelji Bolšec vlada oduševljenje nakon ove prekrasne vijesti.

– Još uvijek sam u šoku. Ne mogu vjerovati da se ovo događa, da je ovo stvarnost. Kad su mi rekli informaciju suze su mi same krenule teći niz lice, skoro sam pala u nesvijest – rekla je Štefica Bolšec (34) za 24 sata.

Djevojčice Ivana (12), Valentina (7) i Petra (5) uskoro će imati svoju sobu.

– Ostale su bez teksta. Mlađe su me pitale je li istina da će uskoro imati kupaonicu, mislim da su sretnije zbog toga nego ičeg drugog. Napokon će dobiti djetinjstvo kakvo zaslužuju – dodala je Štefica u razgovoru za 24 sata.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti