Subota, 28. svibnja 2022.

Preminuo hrvatski branitelj Zvonimir Cahunek – Caki

Zvonimir je od samog početka uspostave Republike Hrvatske davao nemjerljiv doprinos u prvim operativnim pripremama, opremanju i nabavljanju naoružanja, opreme te ustrojavanju bataljuna ZNG Koprivnica kao i 117. brigade Hrvatske vojske

Preporučujemo

U 67. godini života napustio nas je Zvonimir Cahunek – Caki, hrvatski branitelj, umirovljeni djelatnik Područnog odsjeka za poslove obrane Koprivnica.

Zvonimir je od samog početka uspostave Republike Hrvatske davao nemjerljiv doprinos u prvim operativnim pripremama, opremanju i nabavljanju naoružanja, opreme te ustrojavanju bataljuna ZNG Koprivnica kao i 117. brigade Hrvatske vojske, izvijestila je koprivničko-križevačka podružnica Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata.

Tijekom cijelog Domovinskog rata kao djelatnik Uprave za obranu Koprivnica – ureda za obranu Koprivnica u skladu s postavljenim zadaćama Cahunek je uspješno radio na mobilizacijskim pripremama, popuni ljudstvom kao i MTS ratnih koprivničkih postrojbi.

”UDVDR Podružnica Koprivničko- križevačke županije obitelji Cahunek upućuje izraze najdublje sućuti. Počivao u miru Božjem, neka mu je laka hrvatska zemlja koju je toliko volio…”, stoji u objavi na Facebooku.

- Advertisement -

Najnovije objave