Petak, 3. prosinca 2021.

Prestižna nagrada Simply the best pripala Japinom Bregu. Potpuno zasluženo!

Japin breg je u kategoriji objekata s ponudom smještaja i dodatnim sadržajima prepoznat kao jedan od tri top smještajna objekta na razini Hrvatske za 2020.

Preporučujemo

Đurđevac kao značajna europska turistička destinacija izvrsnosti osim vrhunskih turističkih proizvoda vezanih uz kulturnu i prirodnu baštinu, posebice se ponosi privatnim turističkim sektorom koji oplemenjuje sadržajnu turističku ponudu đurđevačke Podravine.

Japin breg dobitnik je prestižne nacionalne nagrade Simply the best za 2020. koju već tradicionalno dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i turistički časopis Way to Croatia, a nagradu je preuzela direktorica marketinga Eva Šola.

Foto: Grad Đurđevac

Dodjela nagrada za 2020. i 2021. održana je u Hotelu Katarina u Selcu održana u sklopu 22. burze PUT od 23. do 25. studenog

Japin breg je u kategoriji objekata s ponudom smještaja i dodatnim sadržajima prepoznat kao jedan od tri top smještajna objekta na razini Hrvatske za 2020., a smješten je u neposrednoj blizini Đurđevca na obroncima pitoreskne i vinorodne Bilogore.

Dodjela nacionalne nagrade Simply the best
Dodjela nacionalne nagrade Simply the best // Foto: Grad Đurđevac

Na površini od 20.000 metara kvadratnih nalaze se 4 luksuzno i moderno opremljene kuće za odmor – “Vila Katarina” ****, “Vila Ana”****, “Vila Iva”***** i “Vila Eva”*****, bazen od 40-ak kvadrata, hortikulturno uređen okoliš, vinograd i rustikalna kapelica posvećena svetom Josipu.

Također, potrebno je istaknuti kako je Vila Eva u sklopu ovog kompleksa jedini objekt s pet zvjezdica na području Koprivničko-križevačke županije.

Ono što najviše oduševljava kod ovog turističkog bisera je mirno i prirodno okruženje, idealno za bijeg od stresnih situacija modernog i urbanog načina življenja te nadasve srdačni i gostoljubivi domaćini što potvrđuju i vrhunske recenzije na internet platformama Google maps (ocjena 5) te Booking.com (Izuzetan 10).

Foto: Grad Đurđevac

Osim svečane dodjele prestižnih nagrada, održani su i poslovni susreti između nosioca ponude i potražnje turističkih usluga te predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi.

Na ovogodišnjoj poslovnoj radionici sudjelovala je i Turistička zajednica grada Đurđevca koja je predstavila cjelokupnu turističku ponudu Đurđevca i Podravine.

Cijelu fotogaleriju možete pogledati ovdje.

Najnovije objave