Subota, 18. svibnja 2024.

Prijatelji i kolege opraštaju se od preminulog Ivice Bogadija

Tijelo nesretnog mladića pronađeno je u akumulacijskom jezeru Hidroelektrane Čakovec kod Kuršanca. Uzrok smrti je utapanje

- Oglas -

Kao što smo već izvijestili, u akumulacijskom jezeru Hidroelektrane Čakovec kod Kuršanca građanin je u utorak oko 15.30 sati uočio mrtvo tijelo.

Na mjesto događaja izašli su pripadnici JVP-a Čakovec koji su iz vode izvadili tijelo.

Kako je izvijestila Policijska uprava međimurska, u srijedu je na odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec provedeno prepoznavanje mrtvog tijela nepoznatog muškarca te je utvrđeno kako se radi o 24-godišnjaku s područja Varaždinske županije, čiji je nastanak prijavljen 25. veljače varaždinskim policajcima.

- Oglas -

Nadalje, obdukcijom je utvrđeno kako je uzrok smrti utapanje.

O utvrđenim činjenicama obaviješteno je nadležno državno odvjetništvo i Policijska uprava varaždinska, stoji u priopćenju policije.

Nesretni mladić je Ivica Bogadi iz Sračinca. Nestao je 25. veljače, a o njegovom je nestanku prvi javno progovorio načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec na sjednici Županijske skupštine Varaždinske županije 6. ožujka.

Prema informacijama koje je nakon istupa Posavca objavila varaždinska policija, on je u ranim jutarnjim satima vozilom sletio u kanal u blizini Hidroelektrane Varaždin u Sračincu.

Vozilo je tada pronađeno, no tijelo vozača nije, piše Varaždinski.hr.

- Oglas -

Od Ivice Bogadija opraštaju se brojni prijatelji i kolege. Poruku su mu uputili i članovi DVD-a Družbinec čiji je bio član.

Sprovod će se održati danas, u četvrtak, na groblju u Petrijancu.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti