Petak, 19. srpnja 2024.

Prijatelji se opraštaju od legendarnog Sukija: ‘Treneru, veliko ti hvala za sve i počivaj u miru’

S velikom tugom i boli obavještavamo vas da je danas u nesreći život izgubio naš trener i prije svega najveći prijatelj Slobodan Sudec

- Oglas -

Brzinom munje proširila se tužna vijest da je u subotu poslijepodne u stravičnoj prometnoj nesreći u mjestu Poljanec poginuo 47-godišnji Slobodan Sudec Suki, legenda koprivničkog Slavena Belupa i varaždinskog Varteksa, a sadašnji trener ŠNK-a Drava-Ajax.

Emotivnim porukama prijatelji i bližnji opraštaju se od Sukija, a posljednje zbogom uputili su mu i iz njegovog kluba.

“S velikom tugom i boli obavještavamo vas da je danas u nesreći život izgubio naš trener i prije svega najveći prijatelj Slobodan Sudec. Treneru, veliko ti hvala za sve i počivaj u miru”, stoji u objavi ŠNK-a Drava – Ajax na njihovoj Facebook stranici.

- Oglas -

Sudec je odigrao 84 utakmice u Prvoj HNL i postigao jedan pogodak. Od 1992. do 1997. godine nastupao je za Varteks iz Varaždina, potom od 1997. do 2000. za koprivnički Slaven Belupo. Uglavnom je igrao na lijevom boku, a pamti se njegov snažan udarac ljevicom.

Nakon završetka nogometne karijere bavio se trenerskim poslom, između ostalih vodio je i Podravinu iz Ludbrega i Plitvicu iz Selnika, a u posljednje vrijeme bio je trener Drave Ajax iz Svetog Đurđa, pišu Sportske novosti.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti