Subota, 25. ožujka 2023.

Prijavite se za prodaju svojih proizvoda na preuređenoj đurđevačkoj tržnici u sklopu Podravinoteke

Podravinoteka je zamišljena kao trgovina domaćih proizvoda koja svojim posjetiteljima nudi bogatu enogastronomsku ponudu na jednom mjestu u smislu ponude i degustacije proizvoda

Preporučujemo

U tijeku uređenje i modernizacija gradske tržnice u Đurđevcu u sklopu koje će se osigurati moderan prostor – trgovina u kojem će članovima Podravinoteke i proizvođačima s područja Podravine biti omogućen zajednički nastup na tržištu.

Zajedničkim nastupom i prodajom kvalitetnih, domaćih proizvoda povećat će se njihova prepoznatljivost na tržištu jer će svakodnevnim prisustvom na tržnici veći broj ljudi biti upoznat s domaćim proizvodima i njihovom kvalitetom.

Podravinoteka je zamišljena kao trgovina domaćih proizvoda koja svojim posjetiteljima nudi bogatu enogastronomsku ponudu na jednom mjestu u smislu ponude i degustacije proizvoda koja će za kupce biti otvorena šest dana u tjednu.

Izgled nove Gradske tržnice u Đurđevcu
Izgled nove Gradske tržnice u Đurđevcu // Foto: Grad Đurđevac

Domaći mliječni proizvodi, sirevi i suhomesnate delicije, vrhunski ekološki med, voćna vina, Vina s peskov i brojni drugi podravski proizvodi vrijednih poljoprivrednika zasigurno zaslužuju zajedničku oznaku kvalitetu pod kojom su prepoznatljivi domaćim, ali i stranim kupcima te turistima.

Ovo će biti prva trgovina domaćih, lokalnih, ali i proizvoda sa šireg đurđevačkog područja. Svim proizvođačima i članovima Podravinoteke u trgovini omogućen je besplatan zakup prostora dok će plasman i prodaja proizvoda biti osiguran putem poduzeća Stari grad i to komisijskom prodajom.

Pozivaju se svi zainteresirani koji žele svoje proizvode plasirati na domaćoj tržnici da se jave na broj 048/811-052 (kućni 104) ili putem e-maila: domaca.trznica@djurdjevac.hr ili jelena.kokotic@djurdjevac.hr.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti