Petak, 12. kolovoza 2022.

Prijavite svoju ekipu na malonogometni kvartovski turnir u Đurđevcu

Očekujemo da će se i ove godine prijaviti puno ekipa. Radujemo se vašim prijavama, natjecanju, navijanju i druženju na najljepšem stadionu Podravine, poručili su organizatori

Preporučujemo

U organizaciji NK Graničara, tvrtke Stari grad i Turističke zajednice grada Đurđevca od 5. do 14. kolovoza će se održati malonogometni turnir kvartova i prigradskih naselja Đurđevca.

Turnir će se odigravati na umjetnom terenu đurđevačkog ŠRC-a vikendom u večernjim satima te se pozivaju svi ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu da se prijava za sudjelovanje na turniru.

Zainteresirane kvartovske i prigradske ekipe mogu se informirati o detaljima i prijaviti na broj 092/150-7990 do 31. srpnja uz uvjet da su natjecatelji stariji od 16 godina i da žive u pripadajućem kvartu odnosno prigradskom naselju.

Svaka ekipa može prijaviti do 10 igrača, a prvi postav broji 5+1 igrača.

Izvlačenje skupina i parova ekipa održat će se 1. kolovoza u 19 sati.

Podsjetimo, na zadnjem kvartovskom turniru sudjelovalo je čak 11 ekipa koje su svaki vikend na ŠRC-u vjerno bodrili njihovi navijači iz njihovih kvartova i prigradskih naselja.

“Očekujemo da će se i ove godine prijaviti puno ekipa. Radujemo se vašim prijavama, natjecanju, navijanju i druženju na najljepšem stadionu Podravine”, poručili su organizatori.

- Advertisement -

Najnovije objave