Utorak, 24. svibnja 2022.

Prijavljen projekt rekonstrukcije dječjeg vrtića Fijolica u Novigradu Podravskom vrijedan gotovo 2,5 milijuna kuna

Veseli me što je i naš općinski tim dosegnuo nivo da spremno i stručno reagira na sve upite i upute kolega iz PORA-e, rekao je načelnik Zdravko Brljek.

Preporučujemo

Uspješnom suradnjom Razvojne agencije PORA-e Koprivničko-križevačke županije i Općine Novigrad Podravski na EU fond poslana je zahtjevna prijava projekta pod nazivom ‘Rekonstrukcija dječjeg vrtića Fijolica’ ukupne vrijednosti 2.470.778,39 kuna.

Iz novigradske općinske uprave upućuju velike zahvale stručnim osobama iz PORA-e na strpljivosti i energiji pri provjeri svakog pa i najmanjeg detalja iz obilne projektne dokumentacije te stručnom vođenju u pripremi sve dokumentacije koju prijava mora sadržavati, kao i za kreiranje kvalitetnog tekstualnog dijela prijave.

“Veseli me što je i naš općinski tim dosegnuo nivo da spremno i stručno reagira na sve upite i upute kolega iz PORA-e. Vjerujemo da smo tako, iako startamo s manjkom bodova zbog kategorizacije razvijenosti naše Županije s ovim projektom dosegnuli do 65 bodova od mogućih 70, a što bi nam davalo određene šanse da postanemo korisnici bespovratne novčane potpore. Ako nam ovaj projekt prođe, između ostalog, gradit ćemo prvo dizalo u povijesti Općine Novigrad Podravski”, istaknuo je općinski načelnik Zdravko Brljek.

- Advertisement -

Najnovije objave