Četvrtak, 1. lipnja 2023.

Prijavljen projekt vrijedan 1,25 milijuna kuna kojim bi Drnje trebalo dobiti jedan lijepi mali stadion

U ovoj fazi projekta provest će se zahvati na izgradnji tribina i sustava rasvjete, a razvojna agencija PORA pružala je stručnu pomoć u pripremi navedenog projekta

Uspješnom suradnjom Općine Drnje i Razvojne agencije PORA-e Koprivničko-križevačke županije prijavljen je projekt pod nazivom ‘Rekonstrukcija i opremanje nogometnog igrališta i gradnja pomoćnih građevina’.

Projekt je prijavljen u okviru natječaja za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja športskih građevina u 2022. Ministarstva turizma i sporta, a njegova ukupna vrijednost u okviru 1. faze iznosi 1.249.538,75 kuna.

Cilj projekta je izvođenje radova na rekonstrukciji i opremanju nogometnog igrališta NK Tomislava u Drnju sa svrhom unapređenja športske infrastrukture, popularizacije športa i fizičke aktivnosti među svim dobnim skupinama lokalnog stanovništva.

Također, u ovoj fazi projekta provest će se zahvati na izgradnji tribina i sustava rasvjete, a razvojna agencija PORA pružala je stručnu pomoć u pripremi navedenog projekta.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti