Petak, 21. lipnja 2024.

Na području Podravine i Prigorja 286 novozaraženih koronavirusom

Od početka pojave koronavirusa na području Koprivničko-križevačke županije bolest covid-19 potvrđena je kod ukupno 21.415 osoba

- Oglas -

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako je na području županije zabilježeno 286 novih slučajeva bolesti covid-19.

Trenutno su aktivna 1602 slučaja, oporavilo se 38 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi 40 pacijenta, od kojih je pet na respiratoru.

Tijekom jučerašnjeg dana izuzeta je 419 uzoraka – PCR i brzim antigenskim testiranjem sa sumnjom na koronavirus.

- Oglas -

Od početka pojave koronavirusa na području Koprivničko-križevačke županije bolest covid-19 potvrđena je kod ukupno 21.415 osoba.

Što se tiče epidemiološkog stanja u školama, na području županije 619 učenika i 21 nastavnik su u samoizolaciji, a covid-19 potvrđen je kod 434 učenika i 61 nastavnika.

Na online nastavi su sve križevačke osnovne škole i Glazbena škola Alberta Štrige, koprivnička Osnovna škola Braće Radić, Osnovna škola Đurđevac te Osnovna škola Gola, priopćio je Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije.

Županija kao osnivač i županijski Stožer civilne zaštite u svakodnevnoj su komunikaciji s ravnateljima i epidemiolozima te se kroz zajednički dogovor pojedinačno pristupa svakoj školi i razredu glede odluke o online nastavi.

U srijedu je u Koprivnici protiv koronavirusa cijepljeno ukupno 260 osoba, a akcija cijepljenja nastavlja se u petak u dvorani OŠ LJ. Modeca u Križevcima od 14 do 18 sati.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti