Četvrtak, 29. veljače 2024.

Prikupljeno više od 70.000 kuna za rad udruge Osmijeh za terapijsko jahanje

U 2020., pojavom koronavirusa maksimalno smo rezali sve što smo mogli i smanjili proračun na cca 155.000 kuna, istaknuli su iz Osmijeha

- Oglas -

Zahvaljujući dobrim ljudima prikupljeno je 71.400 kuna te će Osmijeh udruga za terapijsko jahanje prvi put u povijesti, u novu godinu zakoračiti opušteno, bez grča i to još u punom sastavu uz tri kobile: Camillu, Dorinu i Muzu.

– Naš godišnji proračun za provedbu naših aktivnosti iznosi cca 240.000 kuna. U 2020., pojavom koronavirusa maksimalno smo rezali sve što smo mogli i smanjili proračun na cca 155.000 kuna. I dalje smo štedjeli i za provedbu programa ‘Jahanjem do osmijeha’ koji obuhvaća terapijsko jahanje, školu jahanja i sportsko jahanje za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom u ovoj godini potrošili smo cca 135.000 kuna – istaknuli su iz udruge Osmijeh.

Za provedbu aktivnosti u 2020. sredstva su prikupljena zahvaljujući podršci lokalne zajednice (Općina Peteranec, Grad Koprivnica, Koprivničko Križevačka Županija, Veterinarska stanica Križevci, GKP Komunalac Koprivnica, Koprivničke vode, Podravka, RASCO, Ljekarne Horvat, gospodin Josip Juratović) i vlastitim sredstvima (članarinama).

- Oglas -

– U početak nove godine trebali smo krenuti s cca 16.000 kuna. Nije bilo druge nego staviti u oglas Dorinu, našu tamnu čokoladu. Međutim, iako nam je Grinch htio ukrasti Božić, vi dobri ljudi ste nam ga vratili – ističu iz Osmijeha.

Kobila Dorina je spašena, ali pomoć je i dalje potrebna: podržite donacijom Udrugu Osmijeh za terapijsko jahanje

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti