Subota, 26. studenoga 2022.

PRVA ŽNL Osvit i Panonija Peteranec u Đelekovcu podijelili bodove u utakmici s tri jedanaesterca

U nedjelju vodeće Bratstvo ima zahtjevan ispit na gostovanju kod Tomislava u Drnju. Riječ je o susretu drugoplasirane i vodeće momčadi na prvenstvenoj ljestvici, bolja pozivnica za ovu utakmicu vjerojatno nije potrebna

Preporučujemo

Nakon što je u subotu Graničar iz Đurđevca s 3:0 pobijedio u Miklinovcu, a Tomislav Radnik je u Svetom Ivanu Žabnu s 3:2 dobio Slogu iz Koprivničkog Ivanca, u nedjeljnoj matineji snage su u Đelekovcu odmjerili nogometaši Osvita i Panonije iz Peteranca.

Publika je mogla vidjeti čak četiri pogotka, a utakmica je na kraju završila rezultatom 2:2.

Poveli su gosti u 23. minuti s 11 metara, a precizan je bio Bruno Kovačko. Izjednačio je u 50. minuti Marko Drvarić, a u 75. minuti za vodstvo domaćina gol je s 11 metara postigao Nikola Drvarić. Konačni rezultat postavio je ponovno s 11 metara Bruno Kovačko u 79. minuti.

U nedjelju još vodeće Bratstvo ima zahtjevan ispit na gostovanju kod Tomislava u Drnju. Riječ je o susretu drugoplasirane i vodeće momčadi na prvenstvenoj ljestvici, bolja pozivnica za ovu utakmicu vjerojatno nije potrebna.

Trećeplasirana Lipa je u Hlebinama favorit protiv Močila koje su u sezonu ušle s velikim oscilacijama.

U preostalim nedjeljnim susretima Mladost će u Sigecu ugostiti Starigrad, dok će se Drava u Novigradu Podravskom pokušati vratiti na pobjedničku stazu u ogledu s Kalinovcem.

PRVA ŽNL, 6. KOLO (nedjelja, 25. rujna u 16.00):

Koprivnica: NK Miklinovec – NK Graničar (Đ) 0:3
Sv. Ivan Žabno: NK Tomislav Radnik – NK Sloga 3:2
Đelekovec: NK Osvit – NK Panonija 2:2
Sigetec: NK Mladost Sigetec – NK Starigrad
Novigrad Podravski: NK Drava (NP) – NK Kalinovac
Drnje: NK Tomislav – NK Bratstvo
Hlebine: NK Lipa – NK Močile

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti