Petak, 23. veljače 2024.

Psi bez nadzora napali 70-godišnjaka na mopedu. Završio je u bolnici

Liječničku pomoć 70-godišnjak je zatražio u čakovečkoj bolnici gdje su mu ozljede sanirane te je utvrđeno da je lakše ozlijeđen

- Oglas -

Pojedinci ne vode računa o svojim životinjama te ih ne drže pod nadzorom, a upravo o takvom slučaju izvijestila je Policijska uprava međimurska.

Naime, u ponedjeljak nešto poslije 14 sati na obali rijeke Drave, nedaleko Gornjeg Kuršanca, 71-godišnja hrvatska državljanka i 63-godišnji austrijski državljanin prilikom šetnje nisu držali svoje pse pod nadzorom te su oni potrčali za 70-godišnjakom koji je upravljao mopedom.

Kako stoji u policijskom priopćenju, nakon što su ga sustigla, oba psa ugrizla su ga za lijevu nogu te ga ozlijedila.

- Oglas -

Liječničku pomoć 70-godišnjak je zatražio u čakovečkoj bolnici gdje su mu ozljede sanirane te je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira vlasnici pasa novčano će se sankcionirati, a o događaju će se izvijestiti i nadležna veterinarska inspekcija te komunalno redarstvo.

“Vlasnici su dužni poduzeti i određene mjere sigurnosti kako njihovi ljubimci ne bi ugrožavali ljude i druge životinje”, poručili su iz policije.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti