Subota, 24. veljače 2024.

U akciji ‘Solidarnost na djelu’ u Koprivnici i okolici prikupljeno 16.430,84 eura

Odlukom odbora koprivničkog Crvenog križa novac je namijenjen za kupnju sportske obuće za djecu školskog uzrasta slabijeg imovinskog stanja

- Oglas -

Koprivničko društvo Crvenog križa i ove je godine provelo akciju Solidarnost na djelu 2023. pod nazivom ‘Ne dvoji! Za drugog izdvoji’.

Na području Koprivnice održana je u četvrtak, 12. listopada, a mjesna i općinska društva Crvenog križa na svojim su ju područjima provodila do 31. listopada.

Solidarnost na djelu
Solidarnost na djelu // Foto: GDCK Koprivnica

U ovoj 51. akciji ukupno je prikupljeno 16.430,84 eura.

- Oglas -

Podsjetimo, odlukom odbora koprivničkog Crvenog križa novac je namijenjen za kupnju sportske obuće za djecu školskog uzrasta slabijeg imovinskog stanja.

Od prikupljenih se sredstava namiruju troškovi akcije te pet posto uplaćuje u Fond solidarnosti Hrvatskog Crvenog križa, a za ostatak će biti kupljene tenisice učenicima u potrebi iz ukupno 17 osnovnih i srednjih škola s područja našeg djelovanja.

Foto: GDCK Koprivnica

“Akcija je potvrdila humanost, zajedništvo i solidarnost, jer je u njezinoj pripremi i provođenju uz djelatnike koprivničkog Crvenog križa sudjelovalo oko 450 volontera svih dobi, od učenika do umirovljenika. Zahvaljujemo svim ljudima dobre volje koji su i ove godine iskazali nesebičnost i plemenitost kako bi pomogli našim najmlađima u socijalnoj potrebi. Hvala svima koji su sudjelovali u akciji na bilo koji način”, poručili su iz koprivničkog Crvenog križa.

Foto: GDCK Koprivnica
Foto: GDCK Koprivnica

I Slaven Belupo se uključio u akciju ‘Solidarnost na djelu’

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti