Petak, 27. svibnja 2022.

Radovi na novoj sportskoj dvorani u Koprivnici odlično napreduju

Ovim tempom izgradnje radovi će najvjerojatnije biti gotovi prije planiranih rokova, rekao je gradonačelnik Jakšić

Preporučujemo

Radovi na izgradnji nove sportske dvorane kod koprivničke Osnovne škole Đuro Ester u punom su jeku.

Pri samom završetku je postavljanje krovne konstrukcije u obliku luka koja će dvorani dati poseban izgled, a postavljanju konstrukcije prisustvovao je i gradonačelnik Mišel Jakšić koji je obišao gradilište.

Radovi na izgradnji nove sportske dvorane kod koprivničke Osnovne škole Đuro Ester

– Dvorana je dobila prve obrise i sad vidimo kako će ona utjecati na vizuru i koliki će imati značaj za ovaj dio grada. Ovim tempom izgradnje radovi će najvjerojatnije biti gotovi prije planiranih rokova. Naš plan je da do ljeta 2021. imamo dvoranu u punoj funkciji koja će biti na raspolaganju našim učenicima, sportašima i svim ostalim korisnicima. Ova dvorana nam zaista mnogo znači jer jedino OŠ Đuro Ester nije imala adekvatnu dvoranu za odvijanje nastave, a ovom investicijom vrijednom preko deset milijuna kuna konačno rješavamo i taj problem – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić nakon što se uvjerio u brzinu i kvalitetu radova.

Radovi na izgradnji nove sportske dvorane kod koprivničke Osnovne škole Đuro Ester

Uz gradonačelnika, radove su obišli i predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal, zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec i član Uprave Komunalca Goran Međurečan.

- Advertisement -

Najnovije objave