Ponedjeljak, 11. prosinca 2023.

Radovi u koprivničkoj poduzetničkoj zoni Radnička vrijedni 1,5 milijuna kuna u punom zamahu

Planiranom investicijom nastavlja se ulaganje u opremanje poduzetničkih zona potrebnom infrastrukturom na koprivničkom području

- Advertisement -

U poduzetničkoj zoni Radnička i dijelu Ulice Gorička, Grad Koprivnica i Koprivničke vode provode investiciju izgradnje vodovodne i kanalizacijske mreže vrijedne oko 1,5 milijuna kuna.

Od strane Grada u tijeku je realizacija izgradnje oborinske kanalizacije u dužini 200 metara vrijedna oko 200.000 kuna s uračunatim PDV-om.

Koprivničke vode usporedno provode građevinske radove na tri trase sustava javne odvodnje i vodoopskrbe vrijedne 1,25 milijuna kuna s uračunatim PDV-om, a glavni izvođač radova je Koming.

- Advertisement -

Radovi u koprivničkoj poduzetničkoj zoni Radnička

U utorak su radove obišli gradonačelnik Mišel Jakšić, pročelnici Zdravko Punčikar i Tomislav Golubić te članica Uprave Koprivničkih voda Sandra Sinjeri.

Planiranom investicijom nastavlja se ulaganje u opremanje poduzetničkih zona potrebnom infrastrukturom na koprivničkom području.

Radovi na izgradnji vodovodne i kanalizacijske mreže izvodit će se u sklopu planirane izgradnje prometnice unutar poduzetničko-obrtničke zone Radnička, investicije koju provodi Grad Koprivnica.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti