Četvrtak, 23. svibnja 2024.

Robin ljetno kino na Nemčiću počinje ove subote uz veliki dječji event

Kino pod zvijezdama će se održavati svake subote sve do 31. srpnja, a prvo događanje i projekcija animiranog filma Asterix je na rasporedu je u subotu

- Oglas -

Robin ljetno kino na Nemčiću u Križevcima razveselit će vas i ovog ljeta te donijeti odličnu atmosferu, puno zabave, još više sadržaja i puno puno osmijeha svih posjetitelja.

Kino pod zvijezdama će se održavati svake subote sve do 31. srpnja, a prvo događanje i projekcija animiranog filma Asterix je na rasporedu je u subotu, 3. srpnja.

Zabavni sadržaj za djecu kreće od 16.30, a od 20 sati održavat će se nastupi križevačkih glazbenika i kreativaca.

- Oglas -

“Sretna sam što i ove godine, Pučkog otvoreno učilište, organizira sada već tradicionalan događaj – Robin ljetno kino na Nemčiću. Sigurna zabava i druženje su bitne stavke na koje ne smijemo zaboraviti i koje nam svima trebaju. Drago mi je što smo bili u mogućnosti nadograditi programsku shemu te nas prije svake projekcije obiteljskih ili animiranih filmova očekuje nastup uživo – izvedbe pjesama iz mjuzikla prof. Ane Fortuna, filmska glazba u izvedbi Tamburaškog orkestra grada Križevaca, nastupi bendova Kids from the sky i Flaneur te poslastica na zatvaranju kina uz stand up komičara Vlatka Štampara. U slučaju kiše ove godine projekcije premještamo u novootvoreno kino kako bi posjetitelji neometano mogli uživati u filmovima 4. Robin ljetnog kina na Nemčiću”, rekla je ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Željka Šunjić.

Ove subote, prije same projekcije na Nemčićevom trgu čeka vas veeeliki event otvorenja – besplatni napuhanci i zabavne igre od 16.30 sati te zajedno s najmanjima i najslađima možete uživati u vrhunskoj zabavi na otvorenom.

4. Robin ljetno kino na Nemčiću organiziraju Pučko otvoreno učilište Križevci i Kino Križevci, Grad Križevci je generalni pokrovitelj, kino tehnički podržava udruga K.V.A.R.K., a Robin trgovine zajedno sa svojim partnerima sponzoriraju ovu lijepu i sada već tradicionalnu manifestaciju.

Robin ljetno kino

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti