Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

ROĐENDANSKA NAGRADNJAČA Brijačnica ‘Glavom i bradom’ nagrađuje vas šišanjem i uređenjem brade

Nagradit ćemo trojicu naših čitatelja. Darujemo vam dva muška šišanja i jedno uređenje brade

Preporučujemo

Portal Klikaj.hr 4. studenog proslavio je svoj četvrti rođendan pa smo stoga s našim partnerom brijačnicom i barbershopom Glavom i bradom iz Koprivnice za vas pripremili još jednu lijepu nagradnjaču.

Nagradit ćemo trojicu naših čitatelja. Darujemo vam dva muška šišanja i jedno uređenje brade. Napomena: igrati mogu i žene pa ako osvoje nagradu mogu je darovati svom omiljenom muškarcu.

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradnjača traje do nedjelje, 29. studenog, nakon čega ćemo objaviti pobjednike.

Ključna riječ za sudjelovanje u nagradnoj igri je: Glavom i bradom. Morate ju napisati u komentaru na Facebooku.

_________________________________________________________________________

To nije samo retro uređena brijačnica i barbershop. To je mjesto za druženje, komentiranje koja je momčad više zaslužila pobjedu na utakmici u nedjelju, za uzimanje pauze od posla i svih obaveza.

To je mjesto gdje muškarac uzima vrijeme za sebe.

Brijačnica Glavom i bradom već više od godinu dana novo je mjesto u gradu gdje muškarci mogu dobiti uslugu kakvu dugi niz godina u Koprivnici nisu mogli dobiti: brijanje uz tretman vrućeg ručnika, starinsko brijanje britvom i uređivanje brade, retro i moderno šišanje…

Za sve je zaslužan koprivnički frizer i barber Denis Šipek koji se odlučio profesionalno usmjeriti prema uslugama za muškarce.

Time je u Koprivnicu donio i tradiciju starog brijačkog šarma: tjedni rituali brijanja, šišanja i druženja uz komentiranja svih tjednih događaja.

– Želja nam je brijačnici vratiti poziciju koja joj je nekad pripadala, da bude pravi muški prostor druženja i svakodnevne ćakule – ističe Šipek.

Brijačnica i barbershop Glavom i bradom nalazi se u samom središtu Koprivnice, u Svilarskoj 32/a.

Radno vrijeme:

  • ponedjeljak 8.30 -13
  • utorak, srijeda i četvrtak 8.30 – 13 i 15 -19
  • petak 8.30 – 17
  • subota 8 -13

Kontakt: 099 769 11 03.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti