Četvrtak, 18. srpnja 2024.

Rudar iz Murskog Središća predstavio dvojicu novih napadača

Uprava još radi na mogućim dolascima, no očekuje se da će kadar biti kompletiran nakon idućeg tjedna. S druge strane, klub su napustili Karlo Zrna i Silvio Radiković

- Oglas -

Nakon što je u klub stigao napadač Ivan Cimerman (19) iz Poleta Sveti Martin na Muri, Rudar iz Murskog Središća predstavio je još jedno pojačanje za drugi dio sezone u Trećoj HNL Sjever.

Klupske redove pojačao je i Robert Zec, po vokaciji krilni napadač. Ovaj 20-godišnjak je u mladosti igrao za Kustošiju, Zagreb, Lokomotivu, Varaždin, Hajduk Pakrac i Daruvar.

Posljednji klub bio je mu je njemački SV 1910 Neuhof.

- Oglas -

Podsjetimo, Cimerman je, pak, osim za Polet igrao i za Varaždin, Omladinac Novo Selo Rok, Međimurje Čakovec, Osijek, Međimurec Dunjkovec-Pretetinec i Trnovec.

Uprava još radi na mogućim dolascima, no očekuje se da će kadar biti kompletiran nakon idućeg tjedna.

S druge strane, klub su napustili Karlo Zrna i Silvio Radiković.

Rudar je jesenski dio sezone završio na 11. mjestu prvenstvene ljestvice. U 14 odigranih utakmica osvojio je mršavih 10 bodova i klub se novim pojačanjima želi primaknuti sredini trećeligaškog sjevera.

Momčad iz Murskog Središća pod vodstvom trenera Andrije Balajića, legende hrvatskog nogometa, marljivo se već više od dva tjedna priprema za drugi dio sezone, a dosad su odigrali i jednu prijateljsku utakmicu. Protiv varaždinskog Varteksa poraženi su rezultatom 2:1. U drugoj pripremnoj utakmici ove nedjelje Rudar će gostovati kod Bratstva iz Savske Vesi. Igra se točno u podne.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti