Četvrtak, 22. veljače 2024.

Rukometaši Koprivnice poraženi unatoč dobroj igri

Ovog vikenda nema utakmica u drugoligaškom prvenstvu, potom Koprivnica gostuje kod Trnovca

- Oglas -

Rukometaši Koprivnice ugostili su Dubravu 2 u prvenstvenoj utakmici Druge hrvatske rukometne lige sjever. Gosti iz Zagreba ostvarili su pobjedu rezultatom 29:32 (13:16).

Evo i izvještaja sa službenih stranica Koprivnice.

”Ekipa RK Dubrave-2 sastavljena je od odličnih mladih igrača koji igraju paralelno za obje ekipe te se pokazala kao odličan protivnik. Nakon uvodnog otvaranja utakmice igra se većinom odvija gol za gol. Na poluvrijeme protivnik odlazi sa 3 gola prednosti zbog neiskorištenih “zicera” s naše strane. Drugo poluvrijeme nastavila se igra gol za gol te je konačan rezultat ostao na +3 za goste iz Dubrave. Moramo naglasiti da su u nedjelju za ekipu Dubrave nastupila osmorica igrača koji su članovi prve ekipe koja se natječe u Paket 24 Premijer ligi.

- Oglas -

Kada uzmemo sve u obzir, lako se moglo prelomiti i na našu stranu ali u konačnici nije. Gledatelji kojima je omogućen ulazak na tribine uz Covid19 potvrdu mogli su gledati jednu odličnu rukometnu utakmicu, s puno trke, akcije i obrana. Slijedi vikend odmora nakon kojeg gostujemo kod ekipe RK Trnovca. U prvih 5. kola odigrali smo odlične i napete susrete sa svim ekipama iz gornjeg dijela tablice što nam daje nadu da slijede utakmice u kojima možemo očekivati i više bodova ako ćemo u istima zadržati prikazani nivo igre”.

RK Koprivnica - RK Dubrava 2
Detalj s utakmice Koprivnice i Dubrave 2 // Foto: RK Koprivnica

KOPRIVNICA: Sabolić 2, Horvatić 7, Kos 9, Vlašić, Friščić 7(0/1), Karlović 1(1/1), Vučković, Kovačić, Sinković 3, Ovčar, Šumandl, Mikačić, Hemetek, Veh, Herman. Trener: F. Turk.
DUBRAVA 2: Sofić 6, Sunajko, Horvat 3, Botić 1, Bošnjak 6, Molc 3, Farlaš 5, Mandić 3, Matov, Norac Kevo, Bujan, Jurić 8(3/3), Preglej. Trener: A. Dujmić.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti