Četvrtak, 29. veljače 2024.

Rukometašice đurđevačke Osnovne škole osvojile drugo mjesto na poluzavršnici državnoga prvenstva

Na poluzavršnicu otputovali smo bez ponajbolje igračice Lane Ređep koja je ozlijeđena i nije mogla nastupiti na natjecanju, no bez obzira na oslabljeni sastav djevojčice su u tri utakmice dale sve od sebe i osvojile zasluženo srebro, istaknuo je Đuroci

- Oglas -

U Garešnici je u utorak održana poluzavršnica državnog prvenstva u rukometu za djevojčice 5. i 6. razreda na kojem je nastupila ekipa đurđevačke Osnovne škole te ekipe OŠ Krapina, OŠ Varaždin, OŠ Trnovitica, OŠ Jelkovec (Sesvete) i OŠ Čakovec.

Đurđevačke su rukometašice s jednom pobjedom i jednom neriješenom utakmicom prošle u finale te su u finalu izgubile od OŠ Varaždin i zauzele drugo mjesto.

Đurđevačke rukometašice
Đurđevačke rukometašice // Foto: Grad Đurđevac

Rezultati natjecanja:

- Oglas -

SKUPINA B

  • OŠ Đurđevac – OŠ Čakovec 26:15
  • OŠ Jelkovec (Sesvete) – OŠ Čakovec 19:19
  • OŠ Jelkovec (Sesvete) – OŠ Đurđevac 13:13

FINALE

  • OŠ Varaždin – OŠ Đurđevac 17:14

KONAČNI POREDAK

1. OŠ Varaždin
2. OŠ Đurđevac
3. OŠ Jelkovec (Sesvete)
4. OŠ Krapina
5. OŠ Čakovec
6. OŠ Trnovitica

Đurđevačka ekipa je nastupila u sastavu Vanessa Vencl, Magdalena Đuroci, Heidi Esterajher, Ana Lenardić, Tesa Svetec, Hana Nikša, Morena Kožar i Ana Matekov pod vodstvom učitelja Ivana Đurocija.

- Oglas -
Đurđevačke rukometašice
Đurđevačke rukometašice // Foto: Grad Đurđevac

“Na poluzavršnicu otputovali smo oslabljeni, bez ponajbolje igračice Lane Ređep koja je ozlijeđena i nije mogla nastupiti na natjecanju. Bez obzira na oslabljeni sastav djevojčice su u tri utakmice dale sve od sebe i osvojile zasluženo srebro, a malo je sreće nedostajalo i za pobjedu u finalu. Naše djevojčice redovito treniraju u Rukometnom klubu Đurđevac te se zahvaljujem klubu i treneru Goranu Ređepu na odličnoj suradnji i pripremi učenica za natjecanje”, istaknuo je učitelj Ivan Đuroci.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti