Srijeda, 28. rujna 2022.

Rukometašice Đurđevca u netom završenoj sezoni imale su najbolju obranu lige, a naslov im je pobjegao za dva boda

U međusobnom okršaju u drugom dijelu sezone rukometašice iz grada Picoka dobile su Zelinu s uvjerljivih 34:24

Preporučujemo

Dva boda dijelila su rukometašice Đurđevca od naslova prvaka Druge ŽRL Sjever. Igračice Vladimira Suvajca odradile su sjajnu završnicu sezone, no skupo su ih stajala dva izjednačena rezultata koje su ostvarile tijekom sezone, jedan protiv druge ekipe Osijeka, drugi protiv Podravke 2 Lino, pa je naslov otišao u Zelinu.

U međusobnom okršaju u drugom dijelu sezone rukometašice iz grada Picoka dobile su Zelinu s uvjerljivih 34:24, te im je trebalo da Zelinjanke još jednom izgube, no to nisu doživjele. Na kraju su Đurđevčanke završile kao treće.

Pogledom na tablicu može se vidjeti da su igračice Đurđevca primile najmanje golova od svih ekipa u ligi, što im daje titulu najbolje obrane lige. Vanjska igračica Lea Pavlović treća je strijelkinja lige sa 171 zabijenim golom, prosječno 7,77 po utakmici. Prvoplasirana Tamara Štefanec iz Pitomače ima 190 zabijenih golova.

Spomenimo kako su za Đurđevac netom završenu sezonu igrale Melita Jug, Mia Zagrajski, Tihana Kožar, Jelena Karanović, Natalija Paro, Ivana Zirn, Anamarija Mikulić, Nina Greguraš, Lea Pavlović, Asja Cestar, Ivona Kožar, Lea Pavlović, Patricia Firšt, Nikolina Kovač, Viktorija Magdić i Ivana Ferenčić.

 

- Advertisement -

Najnovije objave