Utorak, 29. studenoga 2022.

TEHNIKA KOPRIVNICA Klub ima novog predsjednika, a uskoro mijenja i ime. Evo kako će se zvati

Bajalicu će na mjestu predsjednika zamijeniti Tomislav Zalar, dosadašnji član Upravnog odbora i dugogodišnji sportski djelatnik koji je u mladim danima prošao sve selekcije NK Tehnike

Preporučujemo

U utorak je u večernjim satima na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek – Apaš’ u Koprivnici održana izvanredna skupština Nogometnog kluba Tehnika-Koprivnica, objavljeno je na klupskim stranicama.

Bajalicu će na mjestu predsjednika zamijeniti Tomislav Zalar, dosadašnji član Upravnog odbora i dugogodišnji sportski djelatnik koji je u mladim danima prošao sve selekcije NK Tehnike.

– Prije svega bih želio zahvaliti dosadašnjem predsjedniku gospodinu Igoru Bajalici na svemu što je učinio za klub. Mi koji ostajemo u Upravi nastavit ćemo sa stvaranjem stabilnog i zdravog kluba kojim će se ovaj naš nogometni grad moći ponositi. Pritom ćemo i u budućnosti stavljati naglasak na domaće igrače, a radimo i na uspostavljanju suradnje sa Slavenom Belupom. Moja je želja i namjera da se cjelokupni Upravni odbor aktivno uključi u rad kluba. Predali smo zahtjev za napredovanjem u Treću hrvatsku nogometnu ligu i nadamo se da će nam se publika što prije vratiti na tribine kako bismo svi zajedno mogli uživati u dobrom nogometu – rekao je Zalar.

Na sjednici Skupštine jednoglasno je usvojena i promjena imena. Nakon što procedura bude i službeno provedena, klub će nositi ime Nogometni klub Koprivnica.

Tomislav Zalar // Foto: NK Tehnika Koprivnica
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti