13.1 C
Zagreb
Srijeda, 21. travnja 2021.

Rukometašice Podravke Vegete kreću u završni lov na dvostruku krunu

Podravka Vegeta je u ovom trenutku prva u Prvoj HRL s ukupno 36 bodova, bez izgubljene utakmice u hrvatskom prvenstvu te hrabro ide prema ispunjenju ovogodišnjeg cilja, dvostrukoj kruni

Preporučujemo

Rukometašice Podravke Vegete su se u ponedjeljak nakon kratke blagdanske pauze vratile treninzima. U ovom tjednu očekuju ih čak tri utakmice, i to dvije u prvenstvu i u četvrtfinalu Hrvatskog kupa za žene.

Dvije će se odigrati na gostovanju pa već u srijedu 7. travnja ekipa putuje u Crikvenicu gdje je na rasporedu ogled 14. kola Prve HRL za žene s Murvicom. Utakmica će se odigrati u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici s početkom u 19 sati.

Vrijedi spomenuti kako će ekipa prenoćiti na Kvarneru i već u četvrtak s početkom u 20 sati odigrati utakmicu četvrtfinala Hrvatskog kupa protiv drugoligaša Zameta. Za vikend, točnije u subotu, na rasporedu je utakmica sa Sinjom na domaćem terenu.

Sinj će tako u Koprivnici biti domaćin 21. kola Prve HRL za žene s početkom u 18 sati.

Podravka Vegeta je u ovom trenutku prva u Prvoj HRL s ukupno 36 bodova, bez izgubljene utakmice u hrvatskom prvenstvu te hrabro ide prema ispunjenju ovogodišnjeg cilja, dvostrukoj kruni.

Najnovije objave