Četvrtak, 18. travnja 2024.

RUKOMETNI SPEKTAKL Evo koga vodimo na utakmicu reprezentacija Hrvatske i Rumunjske u Koprivnici

U suradnji s Gradom Koprivnicom i Hrvatskim rukometnim savezom dijelimo vam šest ulaznica (3×2) za ovaj rukometni spektakl

- Oglas -

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija nakon točno dvije godine, kada je igrala protiv reprezentacije Francuske (3. ožujka 2022.), vraća se u Koprivnicu.

Naime, pred Kraljicama šoka dvije su kvalifikacijske utakmice za EHF EURO 2024. protiv vrlo jake reprezentacije Rumunjske.

Prvi susret igra se danas, 28. veljače, u 16.30 sati u rumunjskom gradu Bistrita, a uzvratni je 3. ožujka u Koprivnici. Utakmica će se odigrati s početkom u 17 sati u školsko-sportskoj dvorani Josip Samaržija Bepo, a ulaznice su u prodaji putem sustava ulaznice.hr po cijeni od 7 eura. Bit će to pravi rukometni spektakl.

- Oglas -

I hrvatska i rumunjska reprezentacija su u prva dva kola ostvarile maksimalan učinak pobjedama protiv Grčke i Bosne i Hercegovine. U međusobnim susretima stoga pada odluka tko će na kraju biti prvi, uz dužno poštovanje i respekt prema preostale dvije reprezentacije. Prvo mjesto otvara mogućnost nešto boljeg ždrijeba za Europsko prvenstvo koje će od 28. studenog do 15. prosinca 2024. zajednički organizirati Mađarska, Austrija i Švicarska.

Hrvatske rukometašice, koje vodi Podravkin trener Ivica Obrvan, uvijek su bile sjajno primljene i podržane u gradu rukometa i nema sumnje da će tako biti i ovaj put. Da biste bili dio tog spektakla i podržali Teu Pijević, Ćamilu Mičijević, Valentinu Blažević, Katarinu Ježić i ostale Kraljice šoka požurite po svoje ulaznice.

U suradnji s Gradom Koprivnicom i Hrvatskim rukometnim savezom dijelimo vam šest ulaznica (3×2) za ovaj rukometni spektakl.

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom poklon po dvije ulaznice osvojili su:

Martina Lakuš

- Oglas -

Tanja Sobota

Miroslav Sanela Ćetojević

Čestitamo sretnim dobitnicima! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrade, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti