Subota, 25. ožujka 2023.

Sa sobom nosio više od pola kilograma droge, u stanu je pronađeno još toga

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 33-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu

Preporučujemo

Policajci su dovršili kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Tereti se da je radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine droge, odnosno amfetamina, tableta MDMA i marihuane, a koju je potom skrivao, vagao, prepakiravao te miješao s punilima u stanu na području Samobora.

Policijska sumnja počela se potvrđivati prije nekoliko dana kad je 33-godišnjak prilikom obavljanja službene radnje policajcima dragovoljno izručio ukupno 541,25 grama amfetamina i 27 tableta MDMA koje je nosio sa sobom.

Pretragom stana u Samoboru sumnja je u konačnici potvrđena kada je pronađeno 6,55 grama amfetamina, 174 grama marihuane sve pakirano u više paketića, 245 grama punila i vaga s tragovima droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 33-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti