Četvrtak, 2. prosinca 2021.

Sada je i službeno: otkazana malonogometna KC liga

Razlog je neizvjesna zdravstvena i epidemiološka situacija na našem području. S obzirom na brojne mjere i ograničenja prilikom organizacije javnih događaja, vodstvo KC lige procijenilo je da je pred nama previše prepreka da bismo naše natjecanje mogli provesti na uobičajeni način

Preporučujemo

Koprivnička udruga za rekreativni sport i službeno je izvijestila javnost kako se neće igrati KC liga u zimi.

“Dragi naši igrači, gledatelji, navijači, simpatizeri, dragi naši prijatelji!

Pretpostavljamo da ste vjerojatno već i sami mogli naslutiti loše vijesti vezane uz našu omiljenu zanimaciju tijekom zimskih mjeseci, a ovim putem vas i službeno obavještavamo da otkazujemo sezonu 2020./2021.

Razlog je neizvjesna zdravstvena i epidemiološka situacija na našem području. S obzirom na brojne mjere i ograničenja prilikom organizacije javnih događaja, vodstvo KC lige procijenilo je da je pred nama previše prepreka da bismo naše natjecanje mogli provesti na uobičajeni način.

Osim igranja malog nam nogometa, KC liga je isto tako važna zbog druženja i prijateljstva koje vlada među igračima i ekipama. U ovoj situaciji to ne bi bilo moguće provesti u uobičajenom obliku, a čak i da dobijemo dozvolu za igranje, publiku nam (sudeći po drugim primjerima dvoranskih sportova) vjerojatno ne bi dozvolili.

Zbog svega navedenog, Koprivnička udruga za rekreativni sport donijela je odluku o otkazivanju 12. sezone, koja se trebala održati od studenoga 2020. do veljače 2021. godine.

Nadamo se da će se situacija normalizirati te da ćemo 12. sezonu moći započeti u jesen 2021. godine.

Do tad nam ostanite zdravi, čuvajte sebe i druge. I, naravno, trenirajte koliko možete, jer ćemo se kad-tad opet sresti u našoj omiljenoj dvorani”, priopćili su iz KURS-a.

Najnovije objave