Nedjelja, 26. ožujka 2023.

Sara Bednaić u koprivničkoj knjižnici: ne propustite predavanje ‘Međunarodni dan žena u znanosti – ja sam se pronašla, a ti?’

Za sve curke viših razreda osnovne škole koje zanima kako je biti cura u informatičkim znanostima, upisati strukovnu srednju i nastaviti svoj put na fakultetu. Dođite u petak u koprivničku knjižnicu

Preporučujemo

U povodu Međunarodnog dana žena u znanosti, 11. veljače, Koprivničanka Sara Bednaić, studentica informatike Tehničkog veleučilišta Zagreb, održat će predavanje “Međunarodni dan žena u znanosti – ja sam se pronašla, a ti?”.

Predavanje je namijenjeno djevojčicama od 5. do 8.razreda, a održat će se u prostoru Makerspacea u koprivničkoj knjižnici Fran Galović u petak, 10. veljače, s početkom u 17 sati.

“Koju srednju upisati kao kreativac? Koje su uopće srednje za cure? Još nisi napisala svoji prvi “Hello world”? Bez brige, ja sam u osnovnoj bila na tvom mjestu, a danas sam studentica informatike. Ako te zanima što možeš postići u informatici i razmišljaš o tome koju srednju upisati, dođi na moje predavanje i skupa ćemo pronaći odgovore na tvoja pitanja”, istaknula je Sara Bednaić.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti