Nedjelja, 7. kolovoza 2022.

Saša Turković u srijedu zatvara Ljeto u Ludensu

Ulaznice se mogu kupiti u uredu Ludens teatra (Hrvatske državnosti 10), Šarenom dućanu, Orro Baru i Hotelu Podravina te na ulaznice.hr

Preporučujemo

Na završnoj večeri Ljeta u Ludensu u srijedu, 27. srpnja u 21 sat nastupa Saša Turković.

Nakon tri rasprodane srijede prepune smijeha dolazi zadnji član comedy skupine Lajnap. Saša nastupa u prostoru atrija Doma mladih u koji možete ući već od 19 sati.

Pivnica K Franzu osigurava prostor bez standardnog gledališta pa vas pozivamo da sjednete za stol, naručite piće i pripremite mišiće lica na malo “fizkulture”.

Stand up: BEST OF SAŠA TURKOVIĆ

Iako se uvijek šali na račun svojih godina kao najstariji član LAJNAP COMEDY kolektiva, fore naoko ozbiljnog poslovnog i obiteljskog čovjeka u finjak odijelu definitivno nisu zastarjele. Saša je komičar koji suvereno vlada pozornicom kao da se na njoj rodio, dok publici ne ostavlja vremena uzeti daha ni na tren opustiti mišiće od smijeha. Njegov bi humor najvjernije opisala kao britak, inteligentan i autentičan, a inspiraciju za svoje komične ispovijesti crpi iz bogatog (i dugog!!!) obiteljskog i poslovnog života (otac čak troje djece, a suprug tek jedne žene).

Iako na prvu odaje dojam finog, zrelog gospodina iz susjedstva koji koliko je god moguće odolijeva psovkama i vulgarnostima omiljenima u stand up miljeu, kod ovog stand up komičara ipak neće ostati kratkih rukava niti oni koji vole zločkaste, sarkastične i crnohumorne fore.

(Izv.prof.dr.sc. Irena Sever Globan, komunikologinja)

Ulaznice se mogu kupiti u uredu Ludens teatra (Hrvatske državnosti 10), Šarenom dućanu, Orro Baru i Hotelu Podravina te na ulaznice.hr.

Za rezervacije ulaznica i stola te za ostale informacije nazvati 0977583367.

- Advertisement -

Najnovije objave