Utorak, 5. srpnja 2022.

Scuba Rangers na koprivničkim bazenima Cerine

Scuba Rangers program je namijenjen isključivo djeci između 8 do 12 godina, a osmišljen je tako da kroz igru uključi djecu u osnove ronjenja, upozna ih sa opremom, proširuje znanja o životu u moru i podvodnom svijetu

Preporučujemo

Ronilački klub Plavi na koprivničkim bazenima Cerine organizira program Scuba Rangers od 5. do 7. srpnja od 10 do 14 sati.

Scuba Rangers (Podvodni izviđači) program je namijenjen isključivo djeci između 8 do 12 godina. Osmišljen je tako da kroz igru uključi djecu u osnove ronjenja, upozna ih s opremom, proširuje znanja o životu u moru i podvodnom svijetu te razvija timski duh i svijest za očuvanjem okoliša.

Iskoristite priliku svojem mališanu omogućiti sudjelovanje u jedinstvenom obliku izvan nastavne aktivnosti koja u jednom nudi zabavu i obrazovanje!

Program se izvodi u bazenu uz profesionalni nadzor. Instruktori odgovorni za edukaciju djece imaju dugogodišnje iskustvo u podučavanju novih ronilaca, kao i položen poseban ispit za podučavanje djece po međunarodnom programu i standardima Scuba Ranger.

Standardi programa Scuba Ranger dio su standarda za obuku ronilaca međunarodno priznate škole ronjenja Scuba Schools International (www.ssi.com), a ujedno su priznati i od strane Ministarstva prosvjete i športa.

Po završetku programa polaznici dobivaju Scuba Ranger certifikat i diplomu te mogu nastaviti svoju aktivnost kroz daljnje programe poput Scuba Ranger Intermediate Ranger, Advance Ranger i Master Ranger.

Cijena je 500 kuna, a prijave i upiti za program Scuba Rangers na:

- Advertisement -

Najnovije objave