Utorak, 30. svibnja 2023.

Seniorske šahistice Picoka brončane na ekipnom državnom prvenstvu za žene u ubrzanom šahu

Pobjedom protiv ekipa iz Đakova i Strizivojne, neriješeno protiv ekipe iz Velimirovca i dva minimalna poraza protiv ponajboljih hrvatskih ženskih ekipa Liburnije i Poleta, dovele su seniorke đurđevačkog šahovskog kluba do visokog 3. mjesta

Protekle subote i nedjelje u Osijeku je održano ekipno Prvenstvo Hrvatske za žene u ubrzanom šahu za 2021. godinu gdje je ženka ekipa Šahovskog kluba Picok iz Đurđevca ostvarila izvanredan uspjeh.

Pobjedom protiv ekipa iz Đakova i Strizivojne, neriješeno protiv ekipe iz Velimirovca i dva minimalna poraza protiv ponajboljih hrvatskih ženskih ekipa Liburnije i Poleta, dovele su seniorke đurđevačkog šahovskog kluba do visokog 3. mjesta.

Za Šahovski klub Picok nastupile su Ksenija Tomin (1. ploča), Noemi Špiranec (2. ploča) , Ema Bevanda (3. ploča) te Anamaria Kečkeš (rezerva). Ovo je sjajan uspjeh jer su ostvarenim rezultatom po prvi puta Klubu donijele trofej u seniorskoj prvoligaškoj konkurenciji.

“Ponosni smo na našu mladu ekipu koja već sada pokazuje da je jedna od najjačih ženskih ekipa u Hrvatskoj te im ovim putem čestitamo na ostvarenom uspjehu.” – poručili su iz Grada Đurđevca.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti