Četvrtak, 29. rujna 2022.

Sjajne šahovske kadetkinje iz Đurđevca prvakinje Hrvatske

Kadetkinje su ostvarile četiri pobjede u četiri kola i tako po treći put u posljednjih pet godina postale ekipne državne prvakinje

Preporučujemo

Đurđevac je od 17. do 20. prosinca bio domaćin finala ekipnih kadetskih liga u kategoriji kadetkinja na kojemu su nastupile i predstavnice Šahovskog kluba Picok.

Kadetkinje su ostvarile četiri pobjede u četiri kola i tako po treći put u posljednjih pet godina postale ekipne državne prvakinje, a dobile su i najsjajnije pojedinačne nagrade.

Finale šahovske kadetske lige
Foto: ŠK Ivan Dvoržak

Ema Bevanda osvojila je najbolju 1. ploču lige, Petra Vidović najbolju 2. ploču lige, Marta Trgovac najbolju 3. ploču lige te Sara Balent najbolju 4. ploču lige, a za klub je nastupila i Nika Rončević.

“Zahvaljujem svima na doprinosu i organizaciji prvenstva, a posebice Hrvatskom šahovskom savezu što nam je dodijelio domaćinstvo ovog prestižnog natjecanja, Šahovskom klubu Buševec i Šahovskom klubu Velimirovac na suradnji, sucima Vladi Karagiću i Ivan Baruškinu, treneru Renatu Dvorskom, Hotelu Picok, Gradu Đurđevcu, Zajednici sportskih udruga Grada Đurđevca i Turističkoj zajednici grada Đurđevca”, istaknuo je predsjednik kluba Nikola Mihočka.

- Advertisement -

Najnovije objave