Petak, 19. srpnja 2024.

Sky Food Challenge: Miroslav i Bojan skočit će padobranom i u slobodnom padu pojesti sendvič

Miroslav i Bojan su se ozbiljno primili posla i prihvatili zadatak skidanja kila u programu Cerine Fit izazov kroz koji ih je vodio Luka Stanišić

- Oglas -

Velika završnica Sky Food Challenge projekta kojeg se primio dobro poznati dvojac iz Gastrotražilice, Miroslav Mirković i Bojan Horvat, održat će se u četvrtak, 16. srpnja u 12 sati na koprivničkim bazenima Cerine, a dvojac će padobranski skok izvesti u suradnji s treniranim profesionalcima iz Tandem Experti tima.

Bojan i Miroslav su se ozbiljno primili posla i prihvatili zadatak skidanja kila u programu Cerine Fit izazov kroz koji ih je vodio Luka Stanišić, iskusni trener Sportskog centra Cerine.

Teretana, plivanje, masaža i sauna postali su dio svakodnevice dečki iz Gastrotražilice, a promijenili su i prehrambene navike, sve kako bi smršavili dovoljno da skoče s padobranom i u slobodnom padu pojedu Robin Fit Sandwich koje je posebno za skok kreirao tim iz Robin trgovina.

- Oglas -

Rezultati vježbanja u Cerine Fit izazovu i više su nego vidljivi, a kako su se dečki snalazili u vježbama pod budnim okom trenera Luke pogledajte u videu na linku:

Pridružite se ovoj avanturi, a Podravkini grill majstori pobrinut će se da ne ostanete gladni, a ni žedni u iščekivanju da se dvojac iz Gastrotražilice sigurno spusti na travnjak kod bazena Cerine.

Partneri Sky Food Challenge su Grad Koprivnica, Gradski bazeni Cerine, GKP Komunalac, Koprivničke vode, Podravka, Belupo, Robin trgovine i Sport Dolenec.

 

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti