Utorak, 24. svibnja 2022.

Slaven Belupo i Škola nogometa Grada Koprivnice dogovorili suradnju

Maksimalno ćemo surađivati i u budućnosti vidim samo benefite iz ove suradnje kojoj se izrazito veselim, ističe trener Vedran Medenjak, a s njim se u potpunosti slaže i Domagoj Baričić

Preporučujemo

Nogometni klub Slaven Belupo i novoosnovana Škola nogometa Grada Koprivnice potpisali su nedavno u Koprivnici sporazum o partnerstvu. Ugovorom koji su potpisali direktor Slavena Belupa Zvonimir Šimunović i predsjednik ŠN Grada Koprivnice Vedran Bači regulirani su obostrani međusobni odnosi koji uključuju niz stručnih aktivnosti iz područja nogometa i procesa rada s mlađim uzrasnim kategorijama. Potpisu su prisustvovali i voditelji Škola nogometa Vedran Medenjak i Domagoj Baričić koji su istaknuli kako je ova suradnja dogovorena na obostrano zadovoljstvo.

– Veseli nas činjenica da se u gradu oformila još jedna Škola nogometa što će doprinijeti nogometnom razvoju naše sredine. Očekujemo da će ova suradnja donijeti još bolji rad i još bolju selekciju igrača, ali i trenera. Dobili smo mogućnost da igrači koji nemaju previše prilike u Školi nogometa Slavena Belupa dobiju veću minutažu kroz Školu nogometa Grada Koprivnice i tako zasluže novu priliku na najvišoj razini. Maksimalno ćemo surađivati i u budućnosti vidim samo benefite iz ove suradnje kojoj se izrazito veselim. Nadam se da će novooformljena Škola biti putokaz i drugim klubovima iz županije prema oformljavanju novih nogometnih centara – rekao je Medenjak.

Zadovoljan je nakon potpisa ugovora bio i voditelj Škole nogometa Grada Koprivnice Domagoj Baričić.

– Raduje nas ova suradnja sa Slavenom Belupom. Htio bih se zahvaliti direktoru Šimunoviću i cijelom rukovodstvu kluba na ukazanom povjerenju. Za postizanje maksimalnih rezultata potrebno se okružiti najboljim partnerima i nogometnim liderima i zato smo sretni što smo postigli ovaj dogovor sa Slavenom. Vjerujem da će se ova suradnja pokazati kao pun pogodak te da će doprinositi odličnim rezultatima obje škole nogometa i napretku nogometa u našoj sredini – objasnio je Baričić.

- Advertisement -

Najnovije objave