Utorak, 30. svibnja 2023.

Slaven Belupo u prijateljskoj utakmici u Dunjkovcu bolji od Međimurca

Konačan rezultat utakmice postavio je Vlašić u 87. minuti susreta kada je pogodio glavom nakon centaršuta Mioča

Slaven Belupo upisao je pobjedu u drugoj prijateljskoj utakmici u dva dana. U Dunjkovcu kod Međimurca bio je bolji rezultatom 1:4.

U prvom poluvremenu pala su četiri pogotka. Boras nakon kornera u trećoj minuti i Hoxha iz slobodnog udarca u 29. donijeli su prednost Slavenu.

Domaćin je dvije minute kasnije smanjio iz kaznenog udarca koji je realizirao Bojan Vručina, Slavenova legenda. Za 1:3 u 37. minuti lijepim je udarcem s 20 metara pogodio Krstanović.

U nastavku susreta oba su trenera zamijenila veliki broj igrača, a konačan rezultat utakmice postavio je Vlašić u 87. minuti susreta kada je pogodio glavom nakon centaršuta Mioča.

MEĐIMUREC – SLAVEN BELUPO 1:4 (1:3)
MEDIMUREC: Marciuš – Špoljar, Kirić D., Hrustek, Zadravec – Vrabec, Horvat, Suzuki – Diego, Kirić P., Vručina. Još su igrali: Šafarić, Mihalković, Logožar, Jardec, Vibovec, Ropek, Sasaki, Atsumi. TRENER: Jurica Vručina.
SLAVEN BELUPO: Sušak – Bosec, Boras, Bašić, Talys – Turanjanin, Mioč – Mihalić, Krstanović, Manaj, Hoxha. Još su igrali: Marković, Herceg, Krušelj, Mrdaković, Vlašić. TRENER: Zoran Zekić.
STRIJELCI: 0:1 Boras (3), 0:2 Hoxha (29), 1:2 Vručina (31), 1:3 Krstanović (37), 1:4 Vlašić (87).

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti