Petak, 3. veljače 2023.

Slaven kreće s pripremama, Mešnjak priželjkuje pojačanja

Zna se da su na radaru drugih klubova napadači Arbër Hoxha i Ante Crnac, no nitko od njih neće napustiti Koprivnicu ako ponuda ne bude prava, odnosno ako sve strane neće biti zadovoljne

Preporučujemo

U ponedjeljak, 5. prosinca, kreću zimske pripreme Slavena Belupa. U prva dva tjedna igrači su se odmorili, od njih se nije tražila nikakva aktivnost, nakon toga dobili su programe uvodnih treninga.

Prvi dio priprema obavit će se u Koprivnici, a nakon Nove godine Farmaceuti će na 10 dana otići u južne krajeve. Odredište još nije definirano.

Valja napomenuti da će igrači dobiti po tri slobodna dana kako bi u krugu obitelji mogli provesti božićne i novogodišnje blagdane. Očekuju se i određene promjene u igračkom kadru, no zasad je još prerano za konkretnije najave.

Ante Crnac
David Mina i Ante Crnac // Foto: NK Slaven Belupo

Zna se da su na radaru drugih klubova napadači Arbër Hoxha i Ante Crnac, no nitko od njih neće napustiti Koprivnicu ako ponuda ne bude prava, odnosno ako sve strane neće biti zadovoljne.

– Ponude stižu za pojedine igrače, a vodstvo kluba razmatra koliko su one prihvatljive. Zasad nema ništa konkretnog. Jasno je da će biti i odlazaka i dolazaka, no za to je još uvijek malo prerano. Neke ćemo stvari rješavati u hodu, a sigurno je da želimo osvježiti svlačionicu i pojačati se kako bismo na proljeće bili još konkurentniji. Mislim da imamo dobar kadar, koji može ispuniti klupske ciljeve, ali bi s jednim do dva pojačanja tu ljestvicu mogli podići i malo više – komentirao je pomoćni trener Želimir Mešnjak.

Operirani Sušak i Žuljević

Po završetku prvog dijela sezone dvojica su se igrača Slavena Belupa podvrgnula operativnim zahvatima.

Vratar Ivan Sušak išao je na čišćenje meniska, dok je napadač Marko Žuljević trbušni zid.

– Povratak Žuljevića očekujemo vrlo brzo, on bi kroz tri do četiri tjedna trebao biti u punom treningu te će sigurno biti spreman za početak prvenstva. Sa Suškom moramo biti strpljivi jer je imao dugačku stanku – objasnio je Želimir Mešnjak.

Marko Žuljević
Marko Žuljević // Foto: NK Slaven Belupo
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti