Subota, 26. studenoga 2022.

Slaven sudjelovanjem na humanitarnom kvizu podržao Latice

Na kvizu su sudjelovali kapetan prve momčadi Tomislav Božić te treneri u Školi nogometa Mario Gregurina, Vedran Purić, Željko Sokač i Domagoj Baričić

Preporučujemo

U petak se u koprivničkom Domu mladih održao prvi Pub kviz humanitarnog karaktera u organizaciji Rotary kluba Koprivnica, a cilj je bio prikupiti novčana sredstva za kupnju peći za grijanje udruzi Latice u Koprivnici.

Akcijom ‘Toplina za Latice’ želja koprivničkog Rotary kluba je zagrijati mlada srca osoba s intelektualnim teškoćama kako bi na najbolji mogući način dočekali zimski period.

Na kvizu humanitarnog karaktera sudjelovao je i Nogometni klub Slaven Belupo kojeg su predstavljali kapetan prve momčadi Tomislav Božić te treneri u Školi nogometa Mario Gregurina, Vedran Purić, Željko Sokač i Domagoj Baričić.

“Iznimna čast i veliko zadovoljstvo bilo nam je sudjelovati na Pub kvizu humanitarnog karaktera u organizaciji udruge Latice i Rotary kluba Koprivnica. Velike pohvale domaćinima na organizaciji te puno sreće ‘Laticama’ u hvalevrijednoj akciji za koju smo sigurni da je samo pitanje dana kada će ispuniti svoj cilj”, istaknuli su iz Nogometnog kluba Slavena Belupa.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti